Free delivery Doprava v ČR ZDARMA

Způsob dopravy a platby

DODACÍ DOBA

Poštovné v rámci České republiky = ZDARMAdodani jmenoviek zdarma

Poštovné v rámci EU
obyčejný list + 50  CZK

Doba vyexpedování zboží, které je vyrobeno na míru zákazníka je cca 6-8 pracovních dní, někdy i méně.

dodani jmenoviekNaše jmenovky jsou vyráběny ze speciálního materiálu a jsou vytvářeny on-line zákazníkům na míru, proto není možné je mít skladem. Následně proces zpracování a vyexpedování objednávek trvá několik pracovních dní (nasbírání objemu objednávek, přesun do / z externích tiskáren, třídění, balení,...). Vždy se snažíme nejen dodržet, ale případně pokud je to možné i zkrátit dobu vyexpedování, abyste co nejdříve obdrželi Vaši objednávku s našimi jmenovkami.
     Prodávající si vyhrazuje právo na prodloužení dodací lhůty v případě, že se vyskytnou nepředvídatelné okolnosti. O takovém prodloužení dodací lhůty bude kupující neprodleně informován.

 

Platební podmínky

Platby se dají realizovat jakoukoli debetní nebo kreditní platební kartou.
- internet banking (zboží je dáno ke zpracování až po připsání celé ceny zboží na účet prodávajícího a spárováním zadáním variabilního symbolu z objednávky. O jejím zpracování Vás budeme informovat mailem)

 Dodavatel si vyhrazuje právo změny ceny zboží, pokud není objednávka závazně potvrzena. Cena zboží po potvrzení objednávky prodávajícím je závazná.

Za zboží není možné platit dobírkou vhledem k tomu, že dané zboží je vyráběn na míru zákazníka a při nepřevzetí dobírky zboží se již bohužel nelze nabízet dále k prodeji.

Menovky pre vsetkych

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné používání našeho webu a díky analýze dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.

Vlastní nastavení cookies